Akcija

€41.91

€77.62

GOBOOST 3G4G Signal booster LCD-Zaslon 2100 MHz Band1 65dB Pridobijo Mobilni Mobilni telefon Signala Ojačevalnika Mini Moblie booster celoten sklop

Podaj mnenje

GOBOOST 3G, 4G, Signal booster LCD-Zaslon 2100 MHz Band1 65dB Pridobijo Mobilni Mobilni telefon Signala Ojačevalnika Mini Moblie booster celoten sklop Yagi+Bič Antena+10M Kabel

Opozorilo

Hvala za prihajajo tukaj,če želite, da kupi zdaj,prosimo, preverite o telefonu Omrežja primerna za band1 UMTS 2100MHz frekvenco.Naprava je lahko le povečujejo ustrezne signala, frekvenca, frekvenca ne ustreza, naprava ne bi delovala.Ta frekvenca se ponavadi uporablja v Rusiji, Ukrajini, Španiji, Franciji, Evropi in itd..

Prodajne Točke

GB17-UMTS 1. Podpira band1(2100mhz) UMTS frekvence.Izboljšanje vaše 3G/4G telefonski in Internet hkrati. 2. Mini velikosti, vendar močna.Dobički 65dB.Podpira več uporabnikov hkrati. 3. Nadgradnjo mainboard, dobro filtriranje, natančno frekvenco, zmanjšanje hrupa. 4. Široko pokritost, eno napravo, ki bi lahko zajema 200 - 500㎡ brez ovir. 5. LCD-zaslon, prikaz dejanske moči signala. 6. Kovinski shell design, boljše odvajanje toplote.Lahko zaščitite z booster, razširitev uporabe življenje. 7. Wall-mounted design, lahko visi na steni zmanjšanje odtis. 8. Nizko sevanje, veliko varnejši za vas.

Zakaj morate signal booster

Ali imate te težave signala? 1.Ne more prejeti podatke o strankah in pošta 2.Zamudili pomembne klice strank 3.V primeru izrednih razmer, ne more, da se obrnejo na zunanjem svetu za pomoč 4.Online igre pogosto padec linije

Goboost signal booster, reševanje vaš signal problem.Ni več prekine klic in omrežja.

Kako deluje

Visoke gore, zgradbe ali betonske stene ovire signal pošlji od bazne postaje, vzrok ni signala v prostoru.Namestiti zunanjo anteno na visoko mesto ujeti veliko signala →Kabel za prenos catched signal naprave →Signal booster ojača signal →Notranja antena posreduje ojačan signal →Zaprtih signala, stanje postane tudi

LCD zaslon

LCD-zaslon, prikaz v realnem času, status signala

Kovinski shell design

Boljše odvajanje toplote, dobro zaščito mainboard, uporabljate več življenja

Nizko sevanje

Nižje sevanja nato drugi Električni aparati, manj sevanja, varnejši.

Kadar se za uporabo

Majhne velikosti, z wall-mounted oblika, ne zasede veliko prostora.Modno oblikovana, se lahko uporabi v domu,pisarni, kavarna, nakupovalni center,ect..Okrasite sobo, medtem ko ojača signal.

Kaj je v škatli?

1pcsWCDMA naprave 1pcs zunanja yagi antena 1pcs 10m kabel 1pcs bič notranja antena 1pcs EU/AU/UK/NAS napajanje (Glede na izbiro)

Enostaven za namestitev

1. korak: Iskanje položaj, kjer se lahko prejemajo dober signal (močnejši od -70dB).Vzporedno namestitev zunanjo anteno na tej lokaciji, v smeri, da bazne postaje ali baznih postaj.

2. korak: Uporabite 10m kabla priklopite zunanjo anteno in singal booster.Prosimo zagotovite, da so bili tightenned sklepov, povezanih dobro.

3. korak: Priključite notranjo anteno in singal booster.Step4: potem, Ko je končal vse dele, potem preverite vreme, vsi priključki dobro, potem lahko vklopite napajanje.

Pismo kupec

Problem Podporo: 1. Pred nakupom, prosimo, potrdite svojo signal frekvence se ujema, naprava je lahko le povečujejo ustrezne signal frekvence.Signala ne ujemata, naprava ne bo delovala. 2. Če še vedno ni signala po prejemu aktivira booster, prosimo preverite, ali je zunanja antena točke signal tower, ali kraj, morate namestiti zunanjo anteno imajo močan signal. 3. Če moč ni enakomerno, prosimo preverite, ali zunanji in notranji anteni so preveč blizu.Prosimo, da zagotovite zunanji in notranji predeli so max razdalja, s stena med in ne v isti vodoravni liniji.Obvestilo: Kaj ste plačali za izdelek in ladijskega stroškov samo, ne vključuje nobenega davka.Prosimo, da se zaveda, da je, ali je potrebno plačati davek ali ne, je odvisno od politike svoje države, smo zagotovo ne bi mogel spremeniti.Če bi lahko, ne accpt je, ne predlagamo, da vas, da se da.Dostava: 1. Vse razpoložljive načine, ki so navedeni na strani izdelka.Mi bi poslali vrstnem redu, glede na vašo izbiro.Str.S.če se odločite za ladje prek prodajalca, način dostave, boste morda prejeli več kot eno parcele. 2.Parcelo bi poslal točen naslov, ki ga izpolnite naročilo.Da bi lahko prejeli parceli hitro in varno, prosimo, navedite pravico contact info. 3.Če ne prejmete parcelo v varstvo časa, nas kontaktirajte na prvi čas, bi preverite, da za vas, ali razširitev zaščite časa.Poprodajne storitve: 1. Prosimo, upoštevajte, da vedno preverite in preizkusite izdelek dvakrat, preden odpremo in pakiranje, jih dobro, tako daleč, kot je mogoče.Vendar nismo mogli nadzor ničesar v dolgih tranzitu.Komponente, izdelka je razdeljeno na prejemanje, prosimo, obrnite na nas. 2.Vse težave med namestitvijo in uporabo, prosimo, navedite video ali slike prikazujejo natančno problem, in poslušaj naše predloge za namestitev. 3.Vsak problem, o parceli ali prodcut, vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi čas, mi bi bili zelo veseli, da pomaga in odgovori ASAP.Povratne informacije: Če ste zadovoljni z našo storitev in izdelek, mi bi bili zelo cenjeni, ki ste nam s petimi zvezdicami in pozitivno oceno.Lahko bi tudi priporočam, da ljudje, ki jo potrebuje.Mi bi sedanja kupon kot darilo za hvala.

Oznake: g935fd lcd, 4g hotspot, neffos x1 lite tp904a, iphone 11 pro naruto, povečujejo mobilnega, prenovljen aplle telefoni, goboost gsm, repetitor 4g goboost, start booster, prenovljen asus telefoni
Frekvenčni Obseg prenosa 2110 klavni-2170MHz
Poreklo CN(Izvora)
Dobiček (dB) 65dB
Funkcija Enostaven za namestitev,primerno za 4G omrežja,močan signal,
Pokritost 200-500sqm
Izhodna moč(dBm) 17dBm
Blagovna Znamka GOBOOST
RF priključek N-Ženski
Frekvenčni Pas Band1
Napajanje AC
Pribor Yagi + Bič Antena+10m Koaksialni Kabel+Napajanje
Certificiranje CE
Frekvenčni Razpon Uplink 1920-1980MHz
Številka Modela GB17-UMTS

Napiši mnenje

Podobni izdelki