Akcija

€21.51

€32.11

PODATKI ŽABA Prenosni Trdi Zaščitna Shranjevanje Primera Za Nintendo Stikalo Konzole Potovanja Vrečka Za Nintendo Stikalo Dodatki

Podaj mnenje

Anti-Slip Silikonski Palec Prijemala Palec palico Kape Primeru Za Veselje-Con Krmilnik

Silikonska skp povečanje palec stick control!Izboljšanje vašega igranja in zaščititi svoje veselje-con krmilnik pred obrabo in trganje s temi silikonski palec, končnik za Nintendo Stikalo!Enostavna namestitev, brez spremembe potrebne.

7 V 1 Zamenjava 3D Analogni Palčko Palec Palico Za Nintend Stikalo Veselje Con Krmilnik

7 V 1 Zamenjava 3D Analogni Palčko Palec Palico,lahko zamenjate vaše zdrobljen, obrabljeni ali poškodovani deli , naredi vaš krmilnik nazaj v življenje!Zamenjava Levo ali Desno krmilnik palčko za Nintendo Stikalo Veselje-con Krmilnik

Potovalna torba za Nintendo Stikalo

Narejena iz okolju prijazen material, nontoxic, lahke, trpežne, udobne za nošenje !

Kaj lahko namestim ?

Multi-funkcijo vrečko za shranjevanje z veliko kapaciteto, lahko držite stikalo za igralne konzole , veselje-con , veselje-con oprijem , igra kaseta X18 , kabli, nosilci, adapterji in druge s tem povezane dodatki za Nintendo Stikalo .

Velikost izdelka

Visoko gostoto materiala z globo izdelave, težka in trajne, in gladko zadrgo, ki je priročen in prosto odprto, prosto postavitev .

Enostaven za prevoz

Težka ročaj trak omogočilo, da je prenosni za vas, da nosite okoli .

Podrobnosti izdelka

Trdo lupino, ki je dovolj močna, da zagotavljajo dober anti-shock uspešnosti, oblikovanje telesa in pribor varno.in ima funkcijo shockproof in nepremočljiva!Skladiščenje vrečka je izdelana iz visoko kakovostnih zadrgo.Po večkratni preskusov, je še vedno gladko in ne zaljubljen!Notranji ločenih predelkov tudi omogočajo boljšo organizacijo in shranjevanje predmetov, za lažji dostop.

Kaj je Vključeno

1 *Potovalna torba za Nintendo Stikalo

Dobra kakovost in dobre storitve

1) Glede na način dostave in rok dobave podatkov, ki se uporabljajo le v naši trgovini blaga , ki niso primerni za druge prodajalcev.Prosimo za razumevanje tega! 2) Če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da 5 star komentar in deliti podrobnosti foto zaslon.Če niste zadovoljni z naročilom, nas kontaktirajte v roku 24 ur, kontaktirali vas bomo, dokler ne odpravite težave.

Oznake: primeru nintendo, polje nintendo stikalo, swich nitendo, žaba kopel vrečko, pilotski kabini nintendo stikalo, pokrov nintendo stikalo, konzolo nintendo switxh, datum žaba, deli nintendo swich, primeru nintendo vrečko
funkcija 3 Zaščitna vreča shockproof paket za nintend stikalo
Združljiv Za Nintend Stikalo Veselje-con Set
Številka Modela XYY190910RTTBB
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Nintendo Model NINTENDO STIKALO
Model Hrbtni Pokrovček Lupini Za Nintendo Stikalo
Funkcija 4 Ohišje za Nintend Stikalo Konzole
Blagovna Znamka PODATKI ŽABA
Funkcija 2 Zaščita zaščitni pokrov primeru za nintend stikalo
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 1 Trdo Lupino Primeru Torbica prenosno ohišje za nintend stikalo
Funkcija 5 za nintend dodatki

Napiši mnenje

Podobni izdelki